Houten vloer schuren Zwolle

Wilt u uw houten vloer laten schuren in uw woning in Zwolle? Geniet u al jaren van een mooie houten vloer in uw huis, maar wordt het nu echt tijd om deze te behandelen. Het schuren van een houten vloer is een hoop werk. Heel begrijpelijk dat u dit liever uit wilt besteden. Albert van der Meer Parket in Kampen (nabij Zwolle) maakt graag werk van uw houten vloer. Al meer dan 25 jaar zijn wij de vloerenspeciaalzaak in Kampen, die ook houten vloeren weer opnieuw tot leven brengt. Door de houten vloer te schuren van uw woning in Zwolle en daarna te handelen, kunt u er met de juiste onderhoud weer optimaal van genieten.

Neem direct contact met ons op!

Hoe gaan we te werk?

Om een goede offerte te kunnen maken van het schuren van uw houten vloer in Zwolle, komen wij graag naar uw houten vloer kijken. Zo kunnen we het aantal vierkante meter bepalen en kunnen we kijken of we ook nog delen van de vloer moeten herstellen. Dit alles bij elkaar bepaalt de prijs van het schuren van uw houten vloer in Zwolle. Voordat wij gaan starten, maken we de vloer eerst vet en vlekvrij. Zo kunnen we met een schone lei beginnen aan het schuurwerk. Vervolgens zullen wij met de hand en elektrisch schuren. Het overgrote deel doen we natuurlijk met een schuurmachine, maar soms zijn er plekken waar we niet goed bij kunnen. En dan doen we even ouderwets met de hand schuren van uw houten vloer in Zwolle. Als het schuren klaar is gaan we de vloer behandelen met een olie die past bij de uitstraling die u wilt.

Houten vloer schuren Zwolle

Onderhouden van uw vloer

Na het schuren en behandelen van uw houten vloer in Zwolle is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Zo blijft het langer mooi en kunt u er ook langdurige van genieten. Dat is wel net zo prettig. Ten eerste is het belangrijk om bij voorkeur iedere dag te stofzuigen. Zo zorgt u dat kruimels en zandkorrels geen kans krijgen om krassen te maken om de net behandelde vloer. Om te zorgen dat er zo min mogelijk zand van buiten naar binnen komt, zijn mooie, grote inloopmatten handig. Scheelt gelijk ook weer een keer stofzuigen. Dweil de vloer vervolgens met een natuurzeep, maar doe dit niet te nat. Droog het goed na of zet de ramen tegen elkaar open, zodat de vloer snel kan drogen. Als laatste is het goed de vloer eens per jaar te oliën. Maakt u intensief gebruik van de vloer, dan is halfjaarlijks een goede frequentie. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u het opnieuw schuren van uw houten vloer in Zwolle een tijdje kunt uitstellen.

Houten vloer laten schuren door Albert van der Meer Parket

Mag Albert van der Meer Parket uw houten vloer schuren in Zwolle? Wij nodigen u graag eerst uit in onze showroom aan de Industrieweg 3D in Kampen en (dichtbij Zwolle). Dan kunnen we u alle mogelijkheden omtrent het schuren en behandelen van uw vloer bespreken. Liever direct een afspraak maken om uw houten vloer te laten schuren in Zwolle? Neem dan telefonisch contact op via 038 – 33 111 20.