Houten vloer Kampen

Wilt u een authentieke houten vloer kopen in Kampen? Bij Albert van der Meer parket heeft u de keuze uit vele verschillende soorten houten vloeren in Kampen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse varianten parket, duoplanken, maar vergeet zeker ook niet ons assortiment pvc en laminaat. Weliswaar geen echte houten vloeren, maar wel een mooi en voordelig alternatief. Bezoek gauw eens onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. We helpen u met vakkundig advies graag aan de houten vloer in Kampen die helemaal bij uw stijl aansluit!

Bekijk alle vloeren

Een uitgebreid aanbod houten vloeren in Kampen

Wie kiest voor een houten vloer in Kampen, kiest voor een vloer met klasse. Een vloer met uitstraling en bovenal een vloer die niemand anders thuis heeft liggen. Want immers: voor welk soort houten vloer u ook kiest, u kiest altijd voor een prachtig natuurproduct, met zijn eigen uitstraling. Geen enkele houten vloer in Kampen is hetzelfde als een andere. Daardoor is een mooie houten vloer een echte sfeerbepaler binnen uw interieur.

Diverse soorten parket

In onze showroom treft u verschillende soorten parketvloeren, zowel traditioneel parket als lamelparket. Traditioneel parket bestaat in zijn geheel uit hardhout, terwijl lamelparket een combinatie is van een hardhouten bovenlaag, een tussenlaag van stevig maar relatief goedkoop naaldhout en vervolgens weer een edelhouten onderlaag. Dit type houten vloer gaat, ook in Kampen natuurlijk, uitstekend samen met vloerverwarming, ‘werkt’ veel minder en is mede daardoor goed zwevend te leggen.

Houten vloer Kampen

Duoplanken

Waar lamelparket uit meerdere lagen bestaat, kent een duoplank – zoals de naam al doet vermoeden – twee lagen: een toplaag van (meestal) eikenhout en daaronder een onderlaag van multiplex. De eikenhouten toplaag is daarbij wat dikker dan de toplaag van lamelparket. Dit maakt lamelparket iets meer geschikt wanneer u ook graag vloerverwarming wilt aanleggen (of dit al heeft).

Alternatieven voor een houten vloer in Kampen

Naast houten vloeren vindt u bij ons in Kampen ook nog laminaat en pvc. Dit zijn voordelig geprijsde alternatieven voor echt hout. Het gevoel van een houten vloer kan hiermee nooit tot in de perfectie nagebootst worden, maar qua uitstraling komen we tegenwoordig heel ver. Bovendien vergen deze soorten vloeren minder onderhoud dan een authentieke houten vloer.

Bezoek gauw onze showroom

Het kan niet anders dan dat een houten vloer ook bij u in Kampen van grote toegevoegde waarde is. We nodigen u dan ook van harte uit om ons aanbod eens te komen bekijken in de showroom. U vindt ons op de Industrieweg 3D in Kampen. Ook goed bereikbaar vanuit Nunspeet.  Bekijk dus gauw onze openingstijden en zoek binnenkort ook uw nieuwe authentieke houten vloer uit in Kampen!