Parket Kampen

Na lang wikken en wegen heeft u uw keuze gemaakt: u wilt in Kampen parket leggen. In de woonkamer. In de slaapkamer. Op kantoor. Het maakt niet uit waar en hoe u het voor u ziet. De specialisten van Albert van der Meer Parket in Kampen regelen het graag voor u. Van een nieuwe parketvloer tot het onderhoud ervan. Wij kunnen altijd iets voor u betekenen. Bezoek vandaag nog onze showroom!

Bekijk alle vloeren

Verschillende soorten

Parket komt in veel verschillende maten en vormen voor. Traditioneel. Lamel. Duoplank. De vraag die u uzelf daarom ook moet stellen is: welke variant past het best binnen de ruimte die u van een nieuwe vloer wilt voorzien? In Kampen vertellen wij u graag meer over de diverse mogelijkheden van parket.

Traditioneel parket

Nemen wij het woord ‘parket’ in de mond, dan denken veel klanten in Kampen in eerste instantie aan de traditionele variant. Deze ambachtelijke vloeren kunnen alleen door een echte vakman worden gelegd. Een vakman, zoals: Albert van der Meer. Dit doet echter niet af aan de mogelijkheden. De keuze binnen dit type vloer is namelijk groot. Brede planken. Patroonvloeren. Er is van alles mogelijk.

Parket Kampen

Lamelparket

Een andere variant is lamelparket. Deze variant bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt een toplaag van 4 mm op plaatmateriaal gelijmd. Dit type is geschikt om zwevend te leggen.

Duoplanken

Multiplank. Multivloer. Duoplanken staan onder verschillende noemers bekend. De inhoud blijft echter altijd hetzelfde. Kiest u in Kampen voor dit type parket? Dan krijgt u brede planken. De toplaag – van 5,5 mm – is van eikenhout en is gelijmd op berkenmultiplex. Het grote voordeel is de stabiliteit.

Een mooie vloer met Albert van der Meer Parket

De vloerenspeciaalzaak van Albert en Gerda is een waar begrip binnen de regio. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak staan wij graag voor u klaar. Denk hier bijvoorbeeld aan het geven van advies over de aanschaf van parket in onze showroom in Kampen. Daarnaast kunt u ook voor legwerk, renovatie en het opstellen van schaderapporten bij ons terecht. Anders dan onze bedrijfsnaam doet vermoeden, richten wij ons bij Albert van der Meer Parket in Kampen ook op andere houten vloeren, waaronder laminaat en pvc vloeren.

Direct in Kampen parket aanschaffen?

Traditioneel parket. Lamelparket. Duoplanken. Of toch iets anders? Albert van der Meer Parket in Kampen heeft het allemaal voor u in huis. Bezoek daarom vandaag nog onze showroom dichtbij Nunspeet en Zwolle. U vindt ons aan de Industrieweg 3D. Heeft u een vraag? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel gerust naar 038 – 331 11 20 of vul ons contactformulier in. Wanneer laat u in Kampen uw nieuwe parket leggen?