Laminaat Zwolle

Na alle opties overwogen te hebben, heeft u uw keuze gemaakt: u wilt laminaat in Zwolle gaan leggen. Of u dat nu zelf doet of een professional zijn gang laat gaan, weet u misschien nog niet. Maar één ding is zeker: de jacht naar de perfecte laminaatvloer is geopend. Bekijk hierbij ook zeker naar het aanbod van Albert van der Meer Parket. Onze vloeren zijn uniek, duurzaam en tijdloos. Bezoek vandaag nog onze showroom en bekijk al ons laminaat in Zwolle!

Bekijk alle vloeren

 

Laminaat Zwolle

Gebruiksklassen

Wie al vaker naar laminaat in Zwolle heeft gezocht, is het misschien al opgevallen. Dit vloertype wordt vaak in zogenoemde gebruiksklassen ingedeeld. Ofwel: met welke intensiteit kan een bepaald model worden gebruikt? Hiermee bepaalt u welk laminaat het beste bij uw woning in Zwolle past. Let hierbij op de volgende afkortingen:

AC1 Klasse 21 Licht gebruik
AC2 Klasse 22 Normaal gebruik
AC3 Klasse 23-31 Intensief gebruik
AC4 Klasse 32 Zwaar gebruik
AC5 Klasse 33 Zeer zwaar gebruik

 

Het onderhoud van laminaat in Zwolle

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw laminaat in Zwolle genieten. Hierbij is onderhoud het toverwoord. Maak na het plaatsen van laminaat zoveel mogelijk de volgende producten:
 

 • Deurmatten
 • Zachte borstel bij stofzuigen
 • Een lichtvochtige doek bij afnemen
 • Vilt onder meubels
 • Laminaat in Zwolle

  Een mooie vloer met Albert van der Meer Parket

  De naam zegt het eigenlijk al. Albert van der Meer Parket kent zijn oorsprong in het verkopen van parketvloeren. Met succes, want na 25 jaar is ons bedrijf nog steeds een begrip in de regio. We richten ons echter niet meer alleen op parket. Bij ons vindt u ook PVC en laminaat. Daarnaast bieden wij verschillende diensten aan. Denk aan het leggen van laminaat in Zwolle, het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden en het opstellen van schaderapporten.

  In de buurt van Zwolle laminaat kopen?

  Een nieuwe woning of een wissel van interieur. In Zwolle is de keuze voor laminaat snel gemaakt. Voor de mooiste modellen gaat u natuurlijk naar Albert van der Meer Parket. Wij bieden namelijk vele vloeren van topkwaliteit aan. Ook een houten vloer in Zwolle. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Industrieweg 3D in Kampen. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 038 – 331 11 20 of door ons formulier in te vullen. Wanneer zien wij onze laminaat in uw woning in Zwolle terug?

   

  Neem nu contact op!