Vloeren

U vindt op deze pagina een beknopt overzicht van de vloeren die wij leveren. Ons assortiment bestaat uit verschillende systemen en houtsoorten die een lange levensduur garanderen. In onze showroom kunnen wij u vele vloeren presenteren en u voorzien van de bijbehorende productinformatie.

Traditioneel parket

Dit zijn ambachtelijke vloeren die alleen door een vakman gelegd kunnen worden. Dit kunnen brede delen zijn, maar ook patroonvloeren zoals visgraat. Tapi of traditionele vloeren worden bij u thuis op maat gemaakt. Een tapisvloer is een zeer duurzame vloersoort.

Lamelparket

Bestaat uit delen met een toplaag van 4 mm gelijmd op plaatmateriaal, dit is prima zwevend te leggen.

Duoplanken

Zijn brede planken met een eikenhouten toplaag van 5,5 mm gelijmd op berkenmultiplex, deze vloer staat bekend om zijn  stabiliteit.

Laminaat

Laminaat is een kunststofvloer op een HDF drager.

Vloerverwarming

Parket kan uitstekend op vloeren met vloerverwarming gelegd worden mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Wij hebben hier veel ervaring mee en bespreken dit graag met u. Alvast inlezen? Bekijk hieronder een aantal folders over vloerverwarming.

Inspiratie opdoen?

Weet u nog niet precies wat bij u past? Geen zorgen! Kom onze showroom bezoeken en bekijk onze houten vloeren, laminaat en parket of doe alvast inspiratie op met de onderstaande folders.