Houten Vloer Zwolle

Voor uw woning in Zwolle bent u op zoek naar een houten vloer. Parket. Duoplanken. Of misschien toch laminaat? U heeft al tientallen woonboulevards en -winkels bezocht, maar die perfecte vloer heeft u nog niet gevonden. Kom daarom eens langs bij Albert van der Meer Parket in Kampen. Wij zijn al jarenlang het vaste adres voor houten vloeren in Zwolle. Aan ervaring dus geen gebrek. Doe er uw voordeel mee!

Neem direct contact met ons op!

Ons assortiment houten vloeren in Zwolle

Ongetwijfeld bent u in Zwolle al een tijdje op zoek naar de perfecte houten vloer. Dat kan best lastig zijn, want ze komen in vele soorten en maten voor. Zo ook bij Albert van der Meer Parket. Hier kunt u terecht voor:

Lamelparket;
Traditioneel parket;
Duoplanken.

Weet u niet zo goed welk type u moet kiezen? Onze specialisten voorzien u graag van het nodige advies. Zo weet u 100% zeker dat uw toekomstige houten vloer in Zwolle aan al uw wensen voldoet. Tevens bieden wij vloeren van kunststof, zoals: PVC en laminaat. Deze zijn in veel gevallen voorzien van een mooie, natuurgetrouwe houtlook.

Houten vloer Zwolle

De voordelen van een houten vloer in Zwolle

Het in Zwolle plaatsen van een houten vloer kent vele voordelen. Allereerst zijn de pluspunten vooral esthetisch van aard. Zo heeft hout een warm uiterlijk, is het motief vaak uniek en past een houten vloer bij vrijwel ieder interieur. Daarnaast heeft uw houten vloer ook functionele voordelen, die uw woongenot in Zwolle ten goede komen. Zo is het duurzaam, past het zich snel aan aan de omgevingstemperatuur en veroudert het nooit. De keuze is hiermee snel gemaakt!

Het onderhoud

Om in Zwolle lang van uw houten vloer te kunnen genieten, raden wij u aan om deze goed en secuur te onderhouden. Op deze manier kunt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengen. Om u hierbij te helpen, hebben wij verschillende producten in ons assortiment opgenomen. Ook geven wij u graag advies. Hebben wij een artikel niet in huis? Dan bestellen wij deze graag voor u.

Bij Albert van der Meer Parket kunt u ook terecht voor diverse diensten. Zo kunt u uw houten vloer in Zwolle ook door ons laten:

leggen;
behandelen met olie;
schuren.

In Zwolle een houten vloer plaatsen?

Warm. Uniek. Duurzaam. Deze drie eigenschappen spreken in het voordeel van de houten vloer die u in Zwolle wilt laten plaatsen. Wacht daarom niet langer. Bezoek vandaag nog onze showroom aan de Industrieweg 3D in Kampen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Bel hiervoor naar 038 – 331 11 20 of vul ons contactformulier in. Wanneer wilt u een houten vloer bij u in Zwolle laten plaatsen