Parket Nunspeet

Bent u op zoek naar parket in Nunspeet? De houten vloeren van Albert van der Meer Parket geven uw woning extra sfeer! Onze parketvloeren in Nunspeet zijn van hoogstaande kwaliteit wat zich toont in de lange levensduur. Het assortiment bestaat uit diverse houtsoorten, waardoor uw ruimte een authentieke uitstraling krijgt. Bekijk het parket online of kom langs in onze showroom nabij Nunspeet!

Bekijk alle vloeren

Parket Nunspeet

Soorten parketvloeren in Nunspeet

Bij Albert van der Meer parket in Nunspeet vindt u een grote diversiteit in parketvloeren. Zo bieden wij traditionele houten vloeren aan die u door onze specialisten kunt laten leggen! Een voorbeeld van één van onze duurzaamste vloersoorten is een tapisvloer. Een tapisvloer is een houten vloer met een massieve toplaag. De traditionele parketvloeren in Nunspeet zijn ook in meerdere patronen te krijgen. Hierin kunt u bijvoorbeeld voor een rechte houten vloer gaan of een visgraatvloer. Daarnaast bieden wij ook Lamelparket aan, deze houten vloer bestaat uit verschillende delen met een 4mm dikke toplaag. Bovendien hebben wij duoplanken in het assortiment, dit parket bestaat uit brede planken met een eikenhouten toplaag.

Een houten vloer die bij u past

U wilt uiteraard de juiste beslissing maken en een houten vloer kiezen die precies bij u past. Door ons grote parket assortiment in Nunspeet snappen wij dat u nog vragen heeft bij de geschikte houten vloer. Ga hiervoor eerst na welke tint en soort vloer u graag wilt in uw woning. Albert van der Meer parket kan zowel brede planken leveren als visgraat vloeren. Ook bieden wij verschillende houtsoorten aan die sfeerbepalend zijn. Voor een warme sfeer in huis raden wij aan om voor de warmere en donkere tinten te gaan. Wanneer u uw woning in Nunspeet een frisse uitstraling wil geven, raden wij aan om voor de lichtere houten vloeren te gaan. Voor advies op maat nodigen we u graag uit bij onze parket showroom nabij Nunspeet!

Parket leggen

Bij Albert van der Meer parket in Nunspeet kunt u ook uw parket laten leggen. Wilt u verzekerd zijn van een passende parket vloer? Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van parket in Nunspeet. Wij geven u graag advies over het leggen van diverse vloeren!

Parketvloer onderhouden

Wanneer u de juiste parketvloer heeft gevonden en gelegd, is het belangrijk om uw parketvloer te onderhouden. Hierdoor zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw parketvloer in Nunspeet wordt gewaarborgd en de levensduur wordt verlengd. Omdat iedere parketvloer verschillend is en elke woning anders, adviseren u graag persoonlijk! Naast het onderhouden van uw nieuwe parket in Nunspeet, kunt u uw bestaande vloer door ons weer laten opknappen. Dit kunnen wij doen door uw parket te schuren en deze de geschikte behandeling te geven.

Koop nu uw parket in Nunspeet

Geef uw woning een extra boost en koop vandaag nog uw parket! Heeft u nog vragen of twijfels? Wij helpen u graag bij de juiste keuze van uw houten vloer. Contacteer ons via info@albertvandermeerparket.nl, ons contactformulier of telefonisch op 038 331 11 20. Bezoek daarom vandaag nog onze showroom voor parket dichtbij Nunspeet en Zwolle.