Onderhoud

Het onderhouden van de parket vloer of laminaatvloer is een belangrijk element welke geldt voor alle soorten vloeren die wij leggen. Door het onderhouden van uw houten vloer zorgt u ervoor dat de levensduur van het product aanzienlijk wordt verlengd en het geeft een verzorgde uitstraling. In onze showroom hebben wij diverse producten op voorraad en mocht er onverhoopt iets niet zijn dan kunnen wij dit voor u bestellen.

Uw bestaande vloer schuren en behandelen wij ook. Er zijn diverse mogelijkheden. Kijk bij ons in de showroom en laat u voorlichten. Bij schade aan uw vloer maken wij een expertiserapport voor uw verzekering, en kunnen het voor u ook herstellen.

Relatieve luchtvochtigheid

Voor uw houten vloer en uw gezondheid is het heel belangrijk dat de luchtvochtigheid (R.V.) tussen de 50% en 70% zit.
In de zomer is dit vaak geen probleem en in de winter wanneer de verwarming aanstaat zakt deze waarde soms tot onder de 30% R.V. Om dit te voorkomen kunt u een luchtbevochtiger plaatsen, er zijn modellen in de handel die digitaal de R.V weergeven en die ook instelbaar zijn om de luchtvochtigheid aan te vullen tot het gewenste aantal %.