Laminaat Wezep

Bent u als inwoner van Wezep op zoek naar laminaat van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Albert van der Meer Parket in Kampen (nabij Zwolle) aan het goede adres. Wij denken graag met u mee, een vloer uitkiezen kan namelijk een lastige opgave zijn. U kunt vanuit Wezep een bezoek brengen aan onze showroom in Kampen, hier kunt u ons ruime aanbod laminaat bewonderen. Wanneer komt u langs?

Uw wensen worden werkelijkheid!

Zoals u net al heeft gelezen, hebben wij een ruim aanbod laminaat voor uw woning in Wezep. Bij Albert van der Meer Parket adviseren wij u graag over welke vloer bij uw interieur past. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij zeker dat er voor u ook een prachtige vloer tussen zit, die helemaal naar uw smaak is. Deze soorten laminaat leveren wij onder andere in Wezep:

  • Laminaat met of zonder V-groef;
  • Trendy betonlook laminaat;
  • Tegelmotief laminaat;
  • Laminaat met prachtige houtlook;
  • Laminaat in verschillende breedtes.

Laminaat Wezep

Trends laminaat in Wezep

Wij merken dat er op het gebied van laminaat verschillende trends zijn in Wezep. Net noemden we al even de betonlook trend. Deze stoere look geeft een industriële look aan uw interieur. Ook is visgraat een ontzettend populaire trend. Wij snappen wel dat inwoners uit Wezep voor dit soort laminaat gaan. Visgraat ziet er strak en chique uit en past in elk soort interieur. Deze trendy vloer is in verschillende kleuren verkrijgbaar: bruin, wit, zwart en grijs!

Albert van der Meer Parket diensten

Met ruim 25 jaar ervaring, garanderen wij ook u een kwaliteitsvolle vloer. Wanneer u in Wezep kiest voor laminaat van Albert van der Meer Parket (nabij NunspeetKampen en Zwolle), komen wij deze graag bij u leggen. Ook kunt u ons inschakelen voor renovatiewerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Laminaat in Wezep kopen?

Voor laminaat van hoogwaardig kwaliteit, bent u bij Albert van der Meer Parket nabij Wezep aan het juiste adres. Ons team staat voor u klaar om de juiste vloer uit te kiezen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 038 – 331 11 20. Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor welk type laminaat gaat u in Wezep?