Laminaat Nunspeet

Bent u voor uw woning in Nunspeet op zoek naar nieuw laminaat? Plan dan zeker eens een bezoek bij de showroom van Albert van der Meer Parket in Kampen. Naast hoge kwaliteit vindt u hier een ruim aanbod aan motieven. Laminaat met v-groef, houtlook, betonlook, brede planken, tegels of visgraat: wij hebben gegarandeerd een model dat perfect in uw woning in Nunspeet past. Dus waar wacht u nog op?

Neem alvast een kijkje in onze showroom!

Verschillende motieven

In de inleiding heeft u het al kunnen lezen. De mogelijkheden van laminaat zijn enorm. Er is een veelvoud aan kleuren, motieven en vormen te vinden. Bent u in Nunspeet op zoek naar een laminaatvloer dat goed bij uw inrichting past? Dan kunt u bijna alle kanten op. Bij Albert van der Meer Parket kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

laminaat met of zonder v-groef;
laminaat met tegelmotief;
laminaat met houtlook;
laminaat met betonlook;
laminaat met brede planken.

Onder onze klanten uit Nunspeet (dichtbij Zwolle) is vooral laminaat met tegels of visgraat populair.

Laminaat Nunspeet

Het onderhoud

Natuurlijk wilt u in Nunspeet zo lang mogelijk van uw nieuwe laminaat genieten. Hierbij is goed onderhoud erg belangrijk. Wij adviseren u daarom om sowieso de volgende producten in huis te halen:

Deurmatten;
Een zachte borstel voor het stofzuigen;
Een lichtvochtige doek voor het afnemen;
Vilt voor onder de meubels.

Bij Albert van der Meer Parket bieden wij diverse, hoogwaardige producten voor het onderhoud aan. Ook kunt u gebruik maken van onze diensten. Vraag gerust naar onze mogelijkheden of om persoonlijk advies. Wij helpen u graag.

Een laminaatvloer in Nunspeet met Albert van der Meer Parket

Bent u op zoek naar laminaat voor uw woning in Nunspeet? Dan kunt u altijd bij Albert van der Meer Parket terecht. Hoewel onze naam anders suggereert zijn wij specialist in allerlei vloeren. Naast de verkoop van laminaatvloeren, bieden wij in Nunspeet ook verschillende diensten aan. Denk aan het leggen van uw vloer, renovatiewerkzaamheden en het opstellen van schaderapporten. Een ding is zeker: ook na de aanschaf is uw laminaat in Nunspeet in goede handen.

Voor uw woning in Nunspeet laminaat kopen?

Een verhuizing of toch een frisse wind door uw woning. De opties voor laminaat zijn – ook in Nunspeet en Zwolle – oneindig: met groef, visgraat, tegels, houtlook, betonlook of toch brede planken. Het is allemaal mogelijk. Wilt u graag van hoge kwaliteit genieten? Kom dan eens langs bij Albert van der Meer Parket. U vindt onze showroom aan de Industrieweg 3D in Kampen. Bij vragen kunt u ons contactformulier invullen of bellen naar 038 – 331 11 20. Wanneer gaat u laminaat voor uw woning in Nunspeet kopen?