Gastenboek

Albert heeft onze vloer snel en vakkundig geschuurd en geolied. Het was geen probleem om op zaterdag even langs te komen en de week erop is de klus al uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Dhr. Zijlstra

Wij hebben een huis gekocht met een bijna 40 jaar oude tropisch hardhouten parketvloer. De vloer moest worden geschuurd en behandeld en een klein stukje uitgebreid. In de showroom kregen we van Gerda van der Meer goed en duidelijk advies. Albert van der Meer heeft vervolgens de vloer bekeken. De houtsoort voor het uitbreiden van de vloer (“aanhelen” in vakjargon) was niet meer te krijgen, maar Albert kwam met een uitstekend alternatieve houtsoort. Inmiddels heeft Albert de vloer aangeheeld, geschuurd en geolied. Hij heeft zijn vakmanschap laten zien. Wij zijn blij verrast met onze oude vloer, die er weer als nieuw uitziet. Voor een goed en eerlijk advies en vakmanschap kun je goed bij Albert van der Meer Parket terecht! De prijs/kwaliteit-verhouding is er uitstekend.

Stef Loman

6 jaar geleden een prachtige vloer gekocht bij Albert en Gerda vd Meer. Afgelopen augustus moest er een stuk parketvloer vervangen worden ivm waterschade. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. Er is geen verschil te zien met de oude vloer. kortom : Vakmanschap, Eerlijkheid, Goede service, Goed product ! Ben je op zoek naar een nieuwe vloer of wil je je oude vloer laten schuren ed kan ik Albert vd Meer parket van harte aanbevelen !

groet Saskia Kist

Saskia Kist

Albert heeft onze 35 jaar oude parket vloer geschuurd en in onderhoudsvrije lak gezet goed advies gehad van Gerda. Prachtig werk geleverd we zijn dik tevreden. Bedankt

Fam. Sleurink

Vorige week is Albert bij ons geweest om onze vloer te schuren en te oliën. Het eindresultaat mag er wezen. Super afgewerkt! We hebben weer een nieuwe vloer. Ook in het voortraject prima advies ontvangen in de showroom van Gerda, waarna we een weloverwogen keuze hebben kunnen maken. Albert en Gerda bedankt!

Wouter de Roo

Dag Albert en Gerda

Inmiddels wel 5 jaar geleden onze zeer prachtige vloer bij jullie gekocht en laten leggen.

Wat zijn jullie als bedrijf vakkundig en wat komen wij ook graag onze onderhoudsspullen bij jullie ophalen.

Nu weer tot onze grote verassing een kleine schade aan onze vloer en ja hoor weer net zo goed geholpen en Albert ligt weer op zijn knieën voor ons om het te repareren.

Wij kunnen op alle fronten van de Meer Parket bij een ieder aanbieden.

Kwaliteit, gezelligheid, deskundigheid staat voorop bij Albert en Gerda.

Michiel en Els

Onze eikenvloer die in de was stond, was door de jaren heen erg vergeeld. Na wat informatie van Gerda waarin wij aangaven een onderhoudsarme vloer te willen die niet weer geel zou worden, heeft Albert de vloer geschuurd, geloogd en in de kleur (Woca) gezet. Wij hebben nu al enkele jaren een prachtige onderhoudsarme vloer waar we zeer tevreden over zijn. Ook nu na jaren kunnen we nog steeds bij Albert en Gerda terecht voor informatie voor het onderhoud en service voor het in de olie zetten van de vloer!

Bedankt Albert en Gerda voor de goede informatie en de geweldige service!!!! Top!

Familie Karel

Albert van der Meer heeft bij ons in Paterswolde in een jaren 30 woning een prachtige visgraadvloer met band in bies gelegd. Dat hij in Paterswolde moest komen om te leggen was geen enkel probleem. (hij doet daadwerkelijk aan klantenbinding!) Binnen enkele dagen lag de vloer er piekfijn in. Zelfs de ronde erker ligt er perfect in en daarin herken je de echte vakman!

We bedanken Gerda en Albert voor hun vakmanschap en goede adviezen!

Harry de Graaf

Onze mooie houten vloer was nodig aan onderhoud toe. Via referentie van onze makelaar zijn wij bij Albert van de Meer terecht gekomen en hebben nu een prachtige geschuurde vloer met het Woca geimpregneerd wel even wat onderhoud 8 weken maar het is super mooi geworden. Echt een aanrader. Albert bedankt.
Fam.Eshuis

Wij hadden voorgenomen om de muren op de beneden verdieping aan te pakken en besloten op het laatste moment ook besloten om de vloer daarin mee te nemen.

albert heeft hier vlot op gereageerd en prachtig werk afgeleverd

de vloer heeft nu echt weer de uitstraling die wij willen en de nieuwe plinten passen hier ook prachtig bij.

Bedankt Albert en Gerda

Alex Hendriks

Onze hardhouten parketvloer van 13 jaar oud was er door de vele lagen polish niet mooier op geworden. Vlekken en strepen waren er niet meer af te krijgen.

Nadat een voorzichtige behandeling met een schoonmaakmachine door Albert niet het gewenste resultaat had, heeft hij de vloer ‘gematteerd’. Daarna hebben we de vloer een aantal keren met water + wis-was geveegd. De vloer ziet er nu een stuk beter uit.

Albert, bedankt voor je meedenken en je medewerking. We zijn zeker tevreden!

Jan en Willy van Dijk

Dat onze parketvloer er na ruim 30 jaar nog zo weer uit zou zien hadden nooit verwacht! De vloer is als nieuw! We zijn er heel blij mee! Alle lof voor Albert!

Ineke en Gerrit Dedden

Tijdens onze 4 weekse vakantie heeft Albert onze beneden verdieping en bovenverdieping onder handen genomen.. Onze meaple parketvloer gerenoveerd, geschuurd en de gehele bovenverdieping met een prachtig laminaat gelegd en picco bello afgewerkt. Hiertoe moesten de meubels in een grote container, voor ons huis, worden opgeslagen etc. We voelen ons herboren…een aanrader om dit tijdens je vakantie te laten doen.!!

Wim Kok